Voor motor rijles in Almere bent u bij Elmers op de goede weg

Elmers geeft ook motor rijles voor motorliefhebbers in Almere en omstreken. Voor sommige mensen is een motorfiets een symbool van vrijheid. Het geeft hen een kick en een gevoel van spanning. Die spanning is er niet voor niets want aan het motorrijden zijn meer gevaren gebonden dan aan het autorijden. Een motorrijder is nu eenmaal een stuk kwetsbaarder dan de bestuurder van een automobiel. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een val of ongeluk kan vaak catastrofaal uitpakken. Vandaar dat het volgen van motor rijles wettelijk verplicht is en u bij Elmers Almere in goede handen bent. Woont u in Almere en wilt u motor rijles gaan volgen dan weet u dat u met de motorrijlessen van Autorijschool van Elmers op de goede en veilige weg zit.

Volg motor rijles bij Elmers in Almere en ontdek of het iets voor u is

Voor uw motorrijbewijs zijn twee examens vereist: voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD). Het AVB examen bestaat uit 14 oefeningen, 7 daarvan worden er afgelegd tijdens het examen. Het AVD gedeelte bestaat eruit dat u aan andere verkeersdeelnemers moet laten zien dat u in staat bent om op een verantwoorde en veilige manier aan het verkeer deel te nemen. Voor het volgen van motor rijles is een autorijbewijs verplicht, indien u deze niet heeft dan moet u eerste slagen voor het theorie examen alvorens u met de praktijklessen kunt beginnen. Voor alles nodig wat is voor het volgen van motor rijles in Almere en het slagen voor het motor rijbewijs examen kunt u bij ons terecht. Ontdek of motorrijden iets voor u is bij Autorijschool Elmers in Almere.

MOTOR 10 UUR PRAKTIJLES + AVB ( BIJZONDERE VERRICHTINGEN ) EXAMEN € 499,-

MOTOR 10 PRAKTIJKLES + AVD CBR PRAKTIJK EXAMEN € 599,-

Voor de motor

De kandidaat moet theorie certificaat A halen om praktijk examen te doen.
Kandidaat mag wel lessen nemen met rijbewijs B
Eerst moet de kandidaat examen AVB doen voor de bijzondere verrichtingen als deze behaald is mag de kandidaat AVB praktijk examen doen.