ONTSPANNEN AUTORIJLES VOLGEN IN ALMERE

Wilt u in Almere en omstreken op een voordelige, ontspannen en vakkundige manier je autorijles volgen, dan komt u naar Autorijschool Elmers in Almere. Wij geven al meer dan 30 jaar autorijles in Almere.
Wij garanderen aan iedereen in Almere autorijlessen op een kwalitatief hoog niveau.
Dat betekent dat wij in staat zijn om samen met u de voor u meeste geschikte vorm van autorijles in Almere te selecteren. Wij bieden verschillende autorijles pakketten voor de mensen in Almere aan omdat niet iedereen dezelfde aanleg heeft om de autorijlessen met goed gevolg af te sluiten middels het verplichte CBR rijexamen.Samen met Elmers heeft u in de kortst mogelijke tijd uw rijbewijs in uw zak. Voor het volgen van autorijles in Almere neemt u contact met Autorijschool Elmers op.

ONZE AUTORIJLES AANPAK IN ALMERE WERKT

Dat deze aanpak werkt blijkt uit ons hoge slagingspercentage. Meer dan 1000 cursisten uit Almere die bij ons autorijles volgen, leggen op het CBR terrein in Eemnes hun examen af. Dit is vertrouwd terrein voor onze kandidaten want de autorijlessen die wij de mensen uit Almere bieden worden daar ook verreden.
Een bijkomend voordeel is dat wij de beschikking hebben over een groot aantal verschillende typen auto’s zodat er altijd een auto van uw gading bij zit. Indien u in Almere op zoek bent naar kwalitatief hoogstaande autorijlessen tegen een billijk tarief dan zit u bij Autorijschool Elmers in Almere op de juiste autorijstoel.Voor de snelste weg naar uw rijbewijs zet u koers naar Autorijschool Elmers in Almere.

We hebben een ruime keuze aan auto’s en hebben een hoog slagingspercentage met meer dan 1000 examens per jaar. Onze examens worden afgenomen bij het CBR te Eemnes (t Gooi). Uiteraard worden daar de lessen ook verreden . (In overleg met instructeur ook elders mogelijk.)

ONZE PRIJZEN

1 dagopleiding :
4 uur inclusief CBR examen
€ 452,–BNOR € 475,–
1 dagopleiding :
7 uur inclusief CBR examen
€ 620,–BNOR € 640,–
Herexamen CBR€ 285,–
BNOR examen€ 294,–
TTT€ 271,–
Faalangst examen CBR € 345,–
Faalangst BNOR€ 377,–

Ruime pakketten

20 uur

20 uur rijles, praktijk examen CBR, 12 uur theorieles,

Theorieboek of theorie cd-rom.

€1375,-

30 uur

30 uur rijles, praktijk examen CBR, 12 uur theorieles,

Theorieboek of theorie cd-rom.

€1873,-

40 uur

40 uur rijles, praktijk examen CBR, 12 uur theorieles,

Theorieboek of theorie cd-rom.

€2378,-

10 uur uitbreiding pakket (20 of 30)

10 uur extra

€505,-

Losse lesprijs per uur

€58,-

Lesprijs per anderhalf uur

€87,-